Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gouden Oor Award Zorg 2017

16 maart 2017 om 09:30 tot 12:30

De uitreiking van de Gouden Oor Award Zorg staat sinds de oprichting in 2015 synoniem voor een inspirerende dag vol met spraakmakende, vernieuwende, maar ook indrukwekkende voorbeelden van professionals (mensen!) en organisaties die op een bijzondere manier het belang van hun klanten (ook mensen!) centraal zetten. Soms door eenvoudigweg te luisteren, de behoefte te begrijpen en hier gehoor aan te geven, maar veelal ook door het besef dat bijna ieder klantverhaal model staat voor een diepere behoefte van een grotere groep mensen.

Hoe mensen en organisaties daar op hun eigen unieke wijze invulling aan geven, kun je op de ochtend van 16 maart 2017 gratis meemaken in de Jaarbeurs in Utrecht. Meld je snel aan, want vol=vol. Schrijf hier in.

Programma

09.30 uur Opening door dagvoorzitter Ruud Koolen
Waarom een Gouden Oor Award voor de Zorg? In gesprek met de juryleden over het belang van de Gouden Oor Award Zorg.

10.00 uur Genomineerden Gouden Oor Award Zorg 2017
De drie genomineerden voor de Gouden Oor Award Zorg 2017 lichten hun cases toe.

Care for CancerIn gesprek. Voorbij de blokkade van een levensbedreigende ziekte. Bereid om het ‘niet weten’ aan te durven. Hoe pak je dat aan?

Cicero ZorggroepWaar zorg de ziel ontmoet. Een luisterende ‘evidence based’ aanpak bij onbegrepen gedrag voor mensen die zich niet meer kunnen uitspreken.

Stichting Dichterbij‘Als je het mij vraagt’ – een waarderende aanpak om alle betrokkenen laagdrempelig te betrekken bij belangrijke besluiten in de zorg.

11.00 uur Corine Jansen – De verhalen die we hebben, maken ons als mens
In september 2009 is Corine begonnen als Chief Listening Officer/Professioneel Luisteraar bij het REshape & Innovation Center van het Radboudumc. Inmiddels werkt ze zelfstandig als Certified Listening Professional voor vele grote en kleine zorgorganisaties om een luistercultuur te cultiveren. In 2015 reikte de International Listening Association (ILA) haar in Amerika de Special Recognition Award uit voor haar activiteiten om het vak Luisteren in de gezondheidszorg mondiaal onder de aandacht te brengen. Corine brengt haar inzichten op eigen wijze, vanuit eigen ervaringen die de ogen en (vooral) de oren openen.

11.45 De winnaar van 2015: Marjolein de Jong van het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis
Marjolein de Jong, bestuurder en oncologisch chirurg van het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis, over de ‘next practices’ van deze Awardwinnende best practice organisatie.

12.00 Uitreiking Gouden Oor Award Zorg 2017

12.15 Afsluiting

Gegevens

Datum:
16 maart 2017
Tijd:
09:30 tot 12:30

Organisator

Stichting Gouden Oor
E-mail:
mail@goudenoor.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Gouden Oor, Luisteren en gehoor geven aan klanten