certificeerders

De volgende certificerende instellingen zijn geaccrediteerd om organisaties te auditen en te erkennen op basis van de Gouden Oor Standaard:

Certficatie in de zorg
Certificatie in de zorg is opgericht voor de zorgsector, maatschappelijke en publieke sectoren. Verbonden met de samenleving. Gericht op mensen.

LRQA
LRQA is een toonaangevende assurance provider op het gebied van certificering, assurance op maat, cyberbeveiliging, inspectie en training. Een werkend managementsysteem is niet weg te denken uit succesvolle organisaties. Het doel is niet het systeem op zich. Wel de ondersteuning die het systeem u biedt. Wij bieden een moment van reflectie en onderzoek. Samen met u, op basis van vertrouwen en respect om in de toekomst succesvol te kunnen blijven.

 

 

Stv
De Stichting toetsing verzekeraars verbetert de dienstverlening van verzekeraars door de naleving van de zelfregulering van de leden van het Verbond van Verzekeraars te toetsen. Met de modules Kwaliteitsverbetering en met de toets van de Gouden Oor standaard kunnen verzekeraars de kwaliteit van hun dienstverlening verder verbeteren.

Logo VQC_oranje

Vedas Quality
Vedas Quality beoordeelt en certificeert, zodat de waarde en potentie van mensen en organisaties optimaal benut wordt.

 

 

Gouden Oor, Luisteren en gehoor geven aan klanten