Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gouden Oor Clinic – Groeien van binnenuit

5 juli 2017 om 13:30 tot 17:00

Groeien van binnenuit

weerstand als brandstof voor duurzame verandering

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk, stelt hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans. Diepgaande transities vanuit onder meer technologie en milieu hebben grote impact op veel organisaties. En dan niet alleen op systemisch niveau maar zeker ook cultureel en persoonlijk. Hoe ga je daar als organisatie mee om? Hoe breng je een staande organisatie binnen zo’n turbulente omgeving in beweging?

Enexis koos hierin een initiërende rol vanuit hun strategie 2020. Gert ter Avest, vestigingsmanager van Enexis, startte voor zijn vestiging in Drenthe een ontwikkelproces op individueel, team en organisatieniveau. Een proces wat onder meer bestond uit leren luisteren op meerdere niveaus, het aanboren van geblokkeerde energie in de onderstroom en kleur bekennen op individueel en team niveau op basis van RealDrives en de Welzijnsmonitor. Een inspirerend voorbeeld van een aanpak die in korte tijd zorgde voor een radicale omslag van wantrouwen naar vertrouwen en van een oud organiseren naar nieuw elan.

Na een inleiding in deze case gaan deelnemers zelf aan de slag met luisteren op meerdere niveaus en maken op basis van RealDrives een kleurplaat van zichzelf en hun eigen organisatie/team.

Deze Gouden Oor Clinic vindt plaats op een bijzondere locatie, het Enexishuis in Zwolle. We beginnen weer om 13.30 en eindigen rond 17.00 uur.

Gegevens

Datum:
5 juli 2017
Tijd:
13:30 tot 17:00

Organisator

Stichting Gouden Oor
E-mail:
mail@goudenoor.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Enexishuis
Marsweg 5
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
Gouden Oor, Luisteren en gehoor geven aan klanten