Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beeckestijn Clinic: van operational naar Service Excellence

27 januari 2017 om 09:30 tot 11:30

‘De klant centraal zetten’. Het is bonton bij vrijwel elke organisatie. Maar blijft vaak nog beperkt tot het inrichten van enkele customer journeys met de Net Promoter Score als heilig kompas. Dat klinkt wellicht overtuigend, maar is onvoldoende om een organisatie compleet te richten op het creëren van een emotionele connectie met klanten.

Drie jaar lang werd in Europees verband door 11 landen en honderden organisaties gewerkt aan het Service Excellence Model. Een klantgerichtheidsmodel dat common sense, proven technologies en best practices qua klantgerichtheid bundelt. En laat zien hoe je vanuit een management- en organisatieperspectief bouwt aan excellente klantgerichtheid.

Aan de hand van herkenbare en soms confronterende paradigmashifts wordt in deze clinic duidelijk wat de bouwstenen zijn om een organisatie te centreren rond de klant en geeft zo een nieuwe blik op het fundamenteel organiseren van een klantgerichte organisatie.

Voor wie?

Managers verantwoordelijk voor klantgerichtheid, klantbeleving (customer experience) en/of customer service.

omslag Service Excellence_3d_vrijstDoor wie?

De Clinic wordt verzorgd door Jean-Pierre Thomassen en Eric de Haan. Zowel Jean-Pierre als Eric is docent bij Beeckestijjn Business School. Ze waren lid van de Europese en van de Nederlandse normcommissie ‘Creating outstanding customer experiences through Service Excellence’ en auteurs van het boek ‘Service Excellence. Werken aan excellente klantgerichtheid en uitzonderlijke klantbeleving met het Service Excellence Model.’ Het boek is genomineerd voor de Marketingliteratuurprijs 2016 en voor het STIMA Marketing Book of the Year 2016. Het boek beschrijft het Service Excellence Model vanuit een management- en organisatieperspectief. Aan de hand van de negen bouwstenen van dit model krijgt de lezer diepgaand en praktisch inzicht in hoe te bouwen aan een Service Excellence organisatie.

Aanmelden

De clinic wordt gehouden van 09.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09:10 uur. Deelname is gratis. Meer informatie/aanmelden.

Gegevens

Datum:
27 januari 2017
Tijd:
09:30 tot 11:30

Locatie

Beeckestijn Business School
Leusderend 30
Leusden, 3832 RC Nederland
+ Google Maps
Gouden Oor, Luisteren en gehoor geven aan klanten