over het platform

Per 1 september 2018 is het Gouden Oor Platform omgedoopt naar Platform Service Excellence en vormt vanaf dat moment het kennisnetwerk voor Service Excellence Professionals bedoeld om kennis, inspiratie en een netwerk te bieden op het gebied van excellente klantgerichtheid. Het Platform helpt professionals bij het ontwikkelen van klantgerichtheid binnen organisaties. Het Service Excellence Model voor integrale klantgerichtheid markeert daarbij het aandachtsgebied. Vier keer per jaar organiseert het Platform clinics en deepdives, waaronder de verkiezing van de ‘Gouden Oor Award Service Excellence’. Het Platform biedt professionals zo een ontmoetingsplaats om ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen en hun kennis en netwerk te vergroten.

Voor wie?

Het Platform is bestemd voor professionals die werken aan excellente klantgerichtheid en die periodiek kennis, inspiratie en afstemming zoeken op dit belangrijke vakgebied.

Roots van het Platform

Het Platform is in 2003 geinitieerd als landelijk platform voor customer care managers met de  bedoeling feedbackmanagement binnen bedrijven en organisaties op een hoger niveau brengen, waardoor klantrelaties kunnen worden versterkt en organisaties zich kunnen verbeteren aan de hand van feedback van klanten. Over de jaren is het Platform qua onderwerp verbreed naar klantbeleving, klantgerichtheid en Service Excellence. Vandaar heet het Platform per september 2018 Platform Service Excellence. De roots van het Gouden Oor Platform (gehoor geven aan klanten) blijven daarin volwaardig doorklinken. Feedbackmanagement is immers als 2e niveau van de Service Excellence Piramide een sleutelniveau om te komen tot excellente dienstverlening. En feedbackmanagement en service recovery maken nadrukkelijk onderdeel uit van het Europese model voor Service Excellence.

Organisatie

De organisaties van het Platform is in handen van Stichting Service Excellence. Het bestuur van de Stichting vormt ook het bestuur van het Platform, en dat zijn Eric de Haan, Ruud Stassen en Jean-Pierre Thomassen.

 

Gouden Oor, Luisteren en gehoor geven aan klanten